tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Jevrejski horoskop

Teomim - Blizanci

Rođeni od 21. 5. do 21. 6.

Autor: Petar Jokić

tabanovic.com

Vladajuća planeta: Merkur

Element: Vazduh

Osobina: radoznalost

Kvalitet: kreativnost

Mana: površnost

Boja: zelena

Dragi kamen: smaragd

Metal: živa

Biljka: vinova loza

Životinje: veverica

Voli: promene, putovanja

Ne voli: jednoličnost

Ključne reči: komunikativnost, pustolovina, putovanje, istraživanje.

Životni vek: više od 70. godina

Karakterne osobine Teomim (Blizanaca)

Osobe rođene u znaku Teomima su veoma snalažljive, inteligentne, kreativnie rečite i dinamične. Njihova kreativnost je naglašena i motivisana urođenom radoznalošću. Druželjubivi su, komunikativni, vični polemisanju i zanimljivim razgovorima. Više su darežljivi nego škrti, svestrani i duhoviti. Međutim, dosta su rastrzani na sve strane, pomalo površni i često neodgovorni. Znaju da budu nestrpljivi, nervozni, nepouzdani i nestabilni. Često žive dvostrukim životom i nalaze se u raskoraku između objektivno mogućeg i subjektivnih želja i motiva. Iako Teomim ima nemirnu prirodu, stalno je u potrazi za mirnom životnom lukom u kojoj se nikada neće skrasiti, jer je ne nalazi i jer ga mnogi izgovori sprečavaju u ostvarivanju svog sna.

Posao

Najbolje se oseća ako deluju paralelno na više frontova. Uvek je u žurbi i trci; ima niz novih vrlo kreativnih projekata koji mu remete porodični mir. Vole da putuju, kupuju i nose lepu odeću i puno polažu na kvalitet života. Zainteresovani su za novac I dobru zaradu. Zbog toga su uspešni u poslovima koji imaju veze sa trgovinom i komunikacijama. Vredni su i marljivi, ali ako je monoton posao brzo od njega odustaju. Mogu raditi samo posao koji je dinamičan i uvek donosi nešto novo.

Dom i porodica

Odnosi sa partnerom nisu dovoljno duboki i zasnivaju se više na intelektualnom nego na emotivnom nivou. Često su nepouzdani u partnerskim odnosima i ljubavi, vole promene partnera, fllertove pa imaju buran emotivni život. Mogu paralelno da održavaju dve i više veza. Moral im nije jača strana i zavisi od trenutnog raspoloženja i zadovoljstva. Iako imaju veliki broj poznanika i osoba sa kojima komuniciraju u životu nemaju puno pravih prijatelja niti im je mnogo stalo do nečijeg prijateljstva.

Zdravlje

Najranjiviji delovi njihovog tela su ramena, ruke, podlaktice i šake. Skloni su lomovima, reumatizmu i mišićnim obolenjima. Dosta su osetljivi i na bolesti disajnih organa. Treba da se bave gimnastikom i nekim sportom, da vežbaju i drže u formi svoje mišiće. Važno je da izbegavaju vlažna, vetrovita i zagađena mesta zbog infekcije disajnih organa. Muškaraci, pored navedenih organa, imaju osetljivo srce, oči i noge. Najrizičniji period u životu Teomima je od 7. do 25., te 33. godina. Ako to prežive živeće preko 80. godina. Kod žena su kritične godine 3., 5., 6., 7., 12., 35., 46. i 48. Ako ih preživi živeće sigurno preko 70. godina. Vinova loza je biljka Blizanaca, a od dragog kamenja, to je smaragd, kome se pripisuje da ‘otvara oči’.

Jevrejski horoskop

 

Gedi (Jarac)

 

Deli (Vodolija)

 

Dagim (Ribe)

 

Tale (Ovan)

 

Šor (Bik)

 

Sartan (Rak)

 

Arieh (Lav)

 

Betula (Devica)

 

Moznaim (Vaga)

 

Akrav (Škorpija)

 

Kešet (Strelac)

 

 

CONTACT