tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Luster i lula

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati lulu, luster i lutku?

Lepi snovi

LULA

tabanovic.com

Sanjati lulu: dobićete poklon. Sanjati da ste razbili lulu: započećete dugotrajnu parnicu. Sanjati da pušite lulu: znak zdravlja, ugodnog života, sreće i zadovoljstva zbog dece.

LUSTER

Sanjati upaljen luster: očekuju vas lepi trenuci. Sanjati da ste kupili luster: popravićete prilike i zagladiti sve nesporazume u porodici.

LUTKA

Sanjati lutku: nenadano ćete dobiti poklone, ali nećete biti zadovoljni.

LUTATI

Sanjati da lutate po šumi: sklopićete vredno poznanstvo. Sanjati da ste zalutali: očekuju vas veliki problemi i teškoće, ali sa srećnim završetkom.

Ružni snovi:

LUSTER

tabanovic.comr

Videti luster u snu: dolaze vam nesigurna i neizvesna vremena. Sanjati ugašeni luster: pred vama su problemi uzrokovani vašom nepromišljenošću. Sanjati da ste razbili luster: ne radite ludosti!

LUTRIJA

Sanjati listić od lutrije: dolaze za vas nesigurna vremena. Igrati i dobiti na lutriji: u svakom zlu ima i nešto dobro. Igrati i izgubiti: očekuju vas neprilike s prijateljima.

LUTKA

Sanjati lutku koja govori: imate lažne prijatelje. Sanjati da se igrate s lutkom: pretrpećete gubitak na poslu. Sanjati da ste razbili lutku: budite oprezni da ne učinite nešto nepromišljeno.

 

 

CONTACT