tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Novac i notes

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati novac, novčanik i novogodišnju jelku?

Lepi snovi:

NOTES

Sanjati notes Brige i probleme na poslu uspešno ćete rešiti-otkloniti.

NOTE

Sanjati note Bićete srećni zbog ostvarenih nadanja.

NOVAC

tabanovic.com

Sanjati sitan novac bogatstvo. Sanjati mnogo novca na gomili neočekivani dobitak. Sanjati da dajete novac kroz dobre poslove povećaće vam se prihod. Sanjati da brojite novac očekuje vas velika zarada i srećno rešenje svih briga. Sanjati da ste našli novac ispuniće vam se nade kroz dobre vesti i sreću u igrama. Zgrtati novac u snu očekuje vas blagostanje i uspeh u poslovima. Primiti kovani novac u snu očekuje vas veridba.

Novčanik

Sanjati prazan novčanik pronaći ćete novac.

NOVINE

Sanjati da čitate novine primićete dobre vesti.

Novogodišnji pokloni

Davati poklone u snu svojim postupcima ćete usrećiti svoju okolinu. Primati poklone u snu vrlo ste omiljeni u svojoj okolini.

Novogodišnja jelka

Ako ste sanjali novogodišnju jelku, očekuje vas velika porodična sreća.

Ružni snovi

NOVAC

Sanjati da primate novac očekuju vas nepredviđeni izdaci i nezadovoljstvo u ljubavi. Sanjati da pozajmljujete novac bićete zabrinuti zbog neprilika na poslu. Sanjati zlatan novac očekuje vas siromaštvo. Lažan novac pretrpećete gubitak zbog svojih lažnih prijatelja. Izgubiti novac propašće vam planovi. Sanjati da menjate novac upustićete se u nesigurne poslove. Sanjati da primate krivotvoreni novac očekuje vas veliko razočaranje. Plaćati krivotvorenim novcem u snu planirate učiniti nešto nepošteno. Davati kovani novac u snu čuvajte se vlastite nesmotrenosti. Menjati kovani u papirnati novac u snu pretrpećete veliki gubitak.

Novčanik

Sanjati pun novčanik čuvajte se gubitka novca. Izgubiti novčanik u snu očekuju vas neprilike. Sanjati da držite čvrsto novčanik u strahu da se ne izgubi u teškim ste novčanim neprilikama.

Novčanica

Sanjati da primate novčanicu započećete vrlo sumnjiv posao. Sanjati da menjate zlatan novac za novčanicupočinićete neku ludost.

NOVINE

Sanjati da kupujete novine očekuju vas velike brige. Sanjati da palite novine zbog vlastite greške ćete nastradati.

 

 

CONTACT