tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Lav i lavina

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati lasicu, lastu, lava i lavinu?

Lepi snovi:

LASICA

Ubiti lasicu očekuje vas veliki uspeh u poslovima.

LASTA

Ako sanjate lastu, sreća za vašu porodicu. Sanjati lastu u gnezdu uskoro ćete primiti vest koja će vas razveseliti. Ako laste ulaze u kuću očekuje vas blagostanje i velika sreća u porodici.

tabanovic.com

LAV

Sanjati lava očekuje vas dobar uspeh u novom, velikom poslu. Sanjati lavicu s mladima steći ćete uglednog prijatelja i uživati u blagostanju. Sanjati lava u kavezu uskoro ćete slaviti pobedu nad neprijateljem. Maziti lava očekuje vas brzi napredak u poslovima. Ubiti lava uskoro ćete steći moć i veliki ugled i odstraniti svoje neprijatelje.

LAVINA

Ako sanjate lavinu, iznenada ćete se obogatiti.

LAVOR

Sanjati lavor pun vode očekuje vas radost i veselje.

Ružni snovi:

LASICA

Držati lasicu budite oprezniji u poslovima. Loviti lasicu prihvatićete jedan nezahvalan posao.

LASTA

Ako laste napuštaju kuću svađa u porodici. Uništavati gnezdo u kojem su laste očekuju vas neprilike zbog vlastite nepažljivosti. Sanjati lastu u letu neko vam se meša u brak.

LAV

Sanjati više lavova sklopićete opasna prijateljstva. Sanjati lava sa mladima u opasnosti ste. Rikanje lava opasnost. Lav koji vas lovi pretrpećete gubitak.

LAVINA

Ako ste zatrpani lavinom preti vam opasnost.

LAVOR

Sanjati prazan lavor nesuglasice u porodici.

Zanimljivi snovi

Lavirint

Videti lavirint ne upuštajte se u sumnjive poslove. Lutati po lavirintu čuvajte se lažnih prijatelja koji vam uzrokuju velike brige i probleme. Naći izlaz iz lavirinta uspešno ćete svladati sve prepreke.

 

 

CONTACT