tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Svadba i svekar

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati svadbu, sveću, sveštenika i svatove?

Lepi snovi

Svadba

Sanjati svadbu: doživećete ugodno i veselo iznenađenje. Sanjati da prisustvujete svadbi: za neoženjene odnosno neudate: skori brak; za oženjene odn. udate; zadovoljstvo s decom.

SVAĐA

Svađati i pomiriti se u snu: sve vaše brige srećno će završiti.

Sveštenik

Postati ili biti sveštenik u snu: primićete brojne pohvale i počasti za svoj trud. Sanjati da razgovarate sa sveštenikom: pratiće vas sreća u poslu i u porodici - posao će vam krenuti na bolje. Sanjati sveštenika: uskoro ćete sklopiti dobar i unosan posao.

SVEĆA

Sanjati veliku sveću: očekuje vas iznenadna radost. Sanjati upaljenu sveću: primićete poziv na neku proslavu. Sanjati sveću koja gori u sobi: uživate u iskrenoj ljubavi. Sanjati da palite sveću: u nekoj nesreći steći ćete dobre i iskrene prijatelje. Sanjati da nositi zapaljenu sveću: očekuje vas velika sreća.

SVEĆNJAK

Sanjati svećnjak: Najava blagostanja i sreće u porodici.

SVETLO

Sanjati svetlo: dolazi vam sreća. Sanjati zaslepljujuće svetlo: predznak velike sreće. Sanjati palite svetlo: radovaćete se svojim uspesima. Sanjati da gledate u svetlo: primićete dobre vesti iz daljine.

Ružni snovi

Svadba

Sanjati da plešete na svadbi: čuvajte se smicalica od suprotnog pola! Sanjati svadbu s tuđom ženom: očekuje vas svađa u kući.

SVAĐA

Sanjati svađu između žena: ogovaraće vas. Sanjati svađu između muškaraca: očekujte neprilike. Gledati svađu u snu: čuvajte se prevare. Čuti u snu da se neko svađa: očekujte svađu na poslu.

Svekar, svekrva

Sanjati svekra ili svekrvu: Predstoje vam problemi, brige i svađe u porodici.

SVEĆA

Sanjati da gasitie sveću: nade vam se neće ispuniti.

SVETAC

Sanjati sveca: primićete loše i tužne vesti o nekom gubitku. Sanjati da ste svetac:vodite malo više brige o trošenju novca!

SVETIONIK

Sanjati svetionik: Opasnost koja vreba na vas možete izbeći samo uz savet i pomoć prijatelja.

SVETLO

Sanjati crveno svetlo: u opasnosti ste. Sanjati plavo svetlo: predznak neke nesreće ili bolesti.

Zanimljivi snovi

Svatovi

Sanjati da ste u svojim svatovima: uskoro vas očekuje veliko veselje, najverovjatnije svadba. Ako sanjate da ste u tuđim svatovima: teže ćete oboleti.

 

 

CONTACT