tabanovic.comtabanovic.com

Dobro došli na sajt za lektiru, gramatiku, testove, horoskop i snove

Sanovnik

Policija i poljubac

Autor: Petar Jokić

Šta znači sanjati poklon, policiju, poljubac i popa?

Lepi snovi

POKLON

Sanjati poklon: Simbol veridbe. Ko sanja da je dao ili dobio poklon zaručiće mu se kćer ili neko od bliže rodbine i to će se brakom.

Poledica

Sanjati poledicu Još jednom dobro razmislite o svojim poslovnim planovima.

POLICIJA

Videti policiju u snu: uz pomoć prijatelja brzo ćete prebroditi sve probleme i brige. Ako ste sanjali policijsku stanicu izbegavajte sumnjive poslove.

POLICA

Sanjati policu Zaslužićete veliki ugled.

POLIP

Sanjati polipa Pred vama je kraće putovanje.

POLJE

Sanjati zeleno polje očekuju vas bogatstvo i sreća. Sanjati da obrađujete polje obavljaćete koristan posao. Sanjati da merite polje ostvarićete dobru zaradu.

Poljubac

Sanjati da ste nekog poljubili dobro napredujete. Sanjati da ste poljubili devojku, odnosno dečka svadba. Ako u snu poljubi žena muškarca kojeg voli, odnosno muškarac ženu koju voli njihovi će odnosi postati još srdačniji.Poljubiti oženjenog čoveka, odnosno udatu ženu u snu: svađa, ali i napredak.

Pomirenje

Sanjati da ste se pomirili s nekim: predskazuje neočekivani događaj koji će vas uzbuditi i obradovati. Pomiriti se sa voljenom osobom: veselje. Sa neprijateljem: uzbudiće vas neobičan događaj.

Pop

Sanjati popa velika čast. Sanjati više popova veliki dobitak.

Ružni snovi

Pokrivač

Videti pokrivač u snu: bićete tužni jer će se otkriti istina koje se sramite. Pokriti se u snu: nećete se dobro osećati.

Policajac

Ako ste sanjali policajca: Očekuju vas problemi i prepreke s mogućim neugodnim posljedicama.

Poljubac

Ako sanjate da vas neko poljubi: neko vam laže. Sanjati da ste poljubili nepoznatu ženu, odnosno nepoznatog muškarca: čuvajte se ljubakanja. Sanjati da želite nekoga poljubiti, a ne smete ili ne možete to učiniti: žalost. Sanjati da ljubite nekome ruku briga. Sanjati da ljubite zemlju: doživećete neko poniženje.

Pomirenje

Pomiriti se sa prijateljem: svađa. Sa bračnim drugom doživećete sramotu.

PONOR

Videti ponor u snu: u opasnosti ste!Sanjati da ste pali u ponor: izbeći ćete opasnost koju nećete ni primetiti. Sanjati da stojite na ivici ponora: posvetite više pažnje sebi i svom zdravlju. Sanjati da prelazite preko ponora: pretrpećete manju štetu.

Poplava

Videti poplavu u snu: čekaju vas nesreće, brige, gubitak, svađa sa susedima, neprilike sa dužnicima i žalost zbog sebe i zbog drugih. Sanjati da ste u poplavi: vašeg dobrog prijatelja ili bliskog rođaka očekuje neuspeh ili čak propast.

 

 

CONTACT